Uitlaat Den HaagVoor alle vormen van auto-onderhoud bent u bij Auto Pennock aan het juiste adres. Van voor naar achter zorgen wij er voor dat uw auto probleemloos blijft rijden. Ook de uitlaat inspecteren wij hier in Den Haag grondig voor u. Dit deel van uw auto wordt in het dagelijks gebruik aan veel stress blootgesteld, vooral bij gebruik in de stad. Het bestaat uit meerdere onderdelen, ieder onderhevig aan zijn eigen vorm van stress. Zij het de hoge temperaturen van de uitlaatgassen in de voorste pijpen of roestvorming door condens. Een slecht gemonteerde uitlaat kan voor u in Den Haag voor tal van problemen zorgen en snel kapot gaan.

Onderhoud en vervanging van uw uitlaat bij ons in Den Haag

Het uitlaatsysteem van uw auto bestaat uit meerdere stukken, gemonteerd onder uw auto. De voorpijp zit met een spruitstuk op de motor gemonteerd. De motor zit op rubberen blokken om de trillingen te dempen, maar dit spruitstuk en pijp zijn wel aan deze trillingen onderhevig. Daarnaast zijn de gassen die de motor produceert makkelijk 900C°. Met deze hoge temperaturen en constante stress door trilling betekenen dat uw uitlaat in Den Haag sneller slijt.

Het achterste deel van het uitlaatsysteem bestaat uit een paar dempers met tussenpijpen. Deze hebben minder last van hitte en trilling, maar zijn onderhevig aan hun eigen problemen. Door de relatief lage temperaturen ontstaan vooral op de achterste demper condens. Dit versnelt roestvorming en creëert in combinatie met de uitlaatgassen verschillende zuren die het metaal nog verder aantasten. Tenslotte is dit stuk van de uitlaat voor u in Den Haag onderhevig aan pekel in de winter. Strooizout plus water geeft een buitengewoon gemene combinatie die sterk is in het snel verroesten van staal.

Een roestend uitlaatsysteem vormt scheurtjes en wordt tijdens een APK afgekeurd. Het is daarom belangrijk uw uitlaat goed te laten onderhouden door ons in Den Haag. Wij zorgen er voor dat uw auto als een zonnetje blijft draaien. Als preventieve maatregel kunt u ook stappen ondernemen om duur onderhoud aan uw auto te voorkomen. Voor de uitlaat zijn voor u in Den Haag een paar opties. De duurste investering hier is een roestvrijstalen uitlaatsysteem. Dit kost een aardige schep geld, maar is ongevoelig voor de hitte, condens en andere roestvorming.

Auto Pennock, al 50 jaar een begrip

Met vele jaren ervaring spotten wij meteen wanneer uw uitlaat hier in Den Haag onze hulp nodig heeft. We zijn bekend met de uitlaatsystemen van vrijwel ieder merk en helpen u graag om uw auto netjes in orde te houden. U ziet hier gelijk winst in, aangezien met name de uitlaat veel kan doen voor zowel de prestaties als het brandstofverbruik. Neem snel contact op voor een afspraak of simpelweg voor meer informatie.

Wij hopen U in ons bedrijf te mogen verwelkomen als klant.

Testimonials

Onze missie

Ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen met uitleesapparatuur en het hebben van remmen of platentestbank.

Onze doelen

  • Servicegericht.

  • Vertrouwd gezicht, vertrouwd adres.

  • Betrouwbare vakman.

  • Duidelijke communicatie en meedenkend met klant

  • Prijsbewust

Ervaringen

Service- 9
Klantwaardering - 9
Van vader op zoon - 50 jaar
APK keuringen - 27 jaar