Grote beurt auto Den HaagDe ouderwetse grote beurt voor uw auto in Den Haag vervaagt steeds verder, maar eens per jaar een keer grondig naar uw voertuig laten kijken is sterk aan te raden. U vangt problemen op die later voor dure reparaties kunnen zorgen en u voorkomt dat uw auto gekke dingen gaat doen op de weg. Hoe vaak een grote beurt nodig is voor uw auto in Den Haag hangt af van het model. Sommige merken werken met een jaarlijkse of tweejaarlijkse beurt, terwijl andere kilometerafhankelijk zijn. Tijdens deze grondige inspectie wordt gekeken naar benodigde slijtagereparaties en ander aanvullend onderhoud.

Een grote beurt voor uw auto in Den Haag is snel geregeld

Als eerste wordt de auto grondig gecontroleerd op een serie kritieke punten. Dit zijn er tussen de 50 en 100, afhankelijk van het merk en model auto. Hier vallen onder meer de remmen, banden en verschillende vloeistoffen onder. Bij deze grote beurt voor de auto hier in Den Haag worden ook gelijk aanvullende stukken onderhoud uitgevoerd. Hier worden specifieke onderdelen vervangen als deze een bepaald aantal kilometers of jaren in het voertuig hebben gezeten. Veelvoorkomend aanvullend onderhoud is bijvoorbeeld de distributieriem en het luchtfilter. Verder onderhoud zit dan nog in de slijtagereparaties.

Deze reparaties worden uitgevoerd op delen van de auto die gevoelig zijn voor slijtage. Veelal de remmen, banden en schokdempers. Met name als u veel in de stad rijdt slijten deze onderdelen hard. Een grote beurt is dan een ideaal moment om uw auto te repareren bij ons in Den Haag. Wij proberen de kosten van deze extra werkzaamheden zo veel mogelijk vooraf te voorspellen in de offerte. Let wel dat als onderdelen te ver doorslijten uw auto niet meer door de APK heen komt en sneller een ongeluk kan veroorzaken. Ook kunnen bijvoorbeeld versleten banden gevolgen hebben op uw brandstofverbruik. Een kleine investering in wat nieuwe onderdelen kan u veel kopzorgen besparen op lange termijn.

U kan een paar stukjes van dit onderhoud zelf uitvoeren, maar dit is niet altijd even makkelijk. Voor een grondigere inspectie, voornamelijk van de onderkant is al snel geavanceerd gereedschap en een brug nodig. Het is daarom aan te raden het groot onderhoud niet uit te stellen.

Auto Pennock, auto-onderhoud van hoge kwaliteit

Wij zijn al 50 jaar actief in het onderhouden van auto’s van bijna alle merken. We houden onze kennis constant scherp met informatie over de nieuwste ontwikkelingen. U bent bij ons aan het juiste adres voor de grote beurt van uw auto in Den Haag. Neem gerust een keer contact op met Auto Pennock voor een afspraak of meer informatie. Kiest u voor een grote beurt voor uw auto bij ons, dan doen wij daar gratis een APK keuring bij.

Wij hopen U in ons bedrijf te mogen verwelkomen als klant.

Testimonials

Onze missie

Ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen met uitleesapparatuur en het hebben van remmen of platentestbank.

Onze doelen

  • Servicegericht.

  • Vertrouwd gezicht, vertrouwd adres.

  • Betrouwbare vakman.

  • Duidelijke communicatie en meedenkend met klant

  • Prijsbewust

Ervaringen

Service- 9
Klantwaardering - 9
Van vader op zoon - 50 jaar
APK keuringen - 27 jaar