Snel een goede APK keuring nodig in Delft?

U bent aan het goede adres bij garagebedrijf Pennock. Bent u in Delft op zoek naar een autobedrijf die uw grote beurt of APK keuring kan verzorgen? Pennock is de specialist in onderhoud en reparatie. Deskundig, degelijk en al sinds jaren in handen van de familie Pennock. Gevestigd aan de Gaslaan te Den Haag is het bedrijf overgegaan van vader op zoon, waardoor u al meer dan 50 jaar bij ons terecht kunt voor uw APK keuring.

 

Ook in Delft willen wij graag uw auto van een APK keuring voorzien. Auto’s tot 180 cm hoogte kunnen wij, als APK keurmeester, keuren. Of woont u in Delft en heeft uw auto een grote beurt nodig? Wij staan graag voor u klaar.

Bij garagebedrijf Pennock in Den Haag:

  • krijgt u, ook als u woonachtig bent in Delft, altijd een gratis APK keuring bij een grote beurt;
  • kunt u na afspraak, wachten op de APK keuring;
  • krijgt u een goede prijs-kwaliteitverhouding
  • zijn er geen lange wachttijden;

Vraag vandaag nog een offerte aan. Dan zien wij u binnenkort.

Hoe ervaren klanten uit Delft hun APK keuring?

De klant is bij ons het belangrijkste. Daarom meten wij voortdurend wat onze afnemers van ons vinden. Men waardeert ons zeer goed, gemiddeld met een 9,5. Onze service scoort een 9,7 en de prijs kwaliteitsverhouding vindt men een 9,5 waard. Ook vindt onze klant, met een 9,3 de eerste indruk erg goed.

De heer Riez uit Den Haag was ook zeer te spreken over zijn APK keuring: “De mensen zijn vriendelijk, de garage ziet er keurig uit en ze lopen net een tandje harder: wat ik zeer op prijs stel is dat mijn onderhoudsboekjes ook netjes worden ingevuld. Top!!!!” Dus ook met uw keuring APK in Delft of grote beurt, bent u bij garagebedrijf Pennock aan het juiste adres.

Vraag vandaag een prijsopgaaf

Wilt u onze service zelf ervaren? Vraag vandaag, ook vanuit Delft, een offerte aan voor een APK keuring, wellicht in combinatie met een grote beurt. Hierdoor is uw APK zelfs gratis. Belt u liever? Ons telefoonnummer is 070 3637550. Of bezoek ons garagebedrijf aan de Gaslaan 34-40 in Den Haag. Wij heten u graag welkom!

Wij hopen U in ons bedrijf te mogen verwelkomen als klant.

Testimonials

Onze missie

Ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen met uitleesapparatuur en het hebben van remmen of platentestbank.

Onze doelen

  • Servicegericht.

  • Vertrouwd gezicht, vertrouwd adres.

  • Betrouwbare vakman.

  • Duidelijke communicatie en meedenkend met klant

  • Prijsbewust

Ervaringen

Service- 9
Klantwaardering - 9
Van vader op zoon - 50 jaar
APK keuringen - 27 jaar