Een goede prijs kwaliteit voor goedkope grote beurt? Klanten uit Wassenaar gaan naar garagebedrijf Pennock in Den Haag

Goedkope grote beurt Wassenaar? In Den Haag is garagebedrijf Pennock de specialist in onderhoud, reparatie, schadeherstel, bandenservice, remmenservice en onderdelen. Als familiebedrijf zijn wij betrouwbaar en vakkundig. U kunt al meer dan 50 jaar bij ons terecht voor uw goedkope grote beurt. In Wassenaar hebben wij eveneens vele tevreden klanten.

Wist u wat onze klanten uit Wassenaar bij afname van een goedkope grote beurt van onze garage vinden?

  • snel worden geholpen;
  • altijd een goede kwaliteit
  • altijd een scherpe prijs, zoals gratis APK bij een grote beurt;
  • gedegen advies waaruit jarenlange ervaring blijkt
Goedkope grote beurt Wassenaar

Goedkope grote beurt Wassenaar

Hoe ervaren klanten uit Wassenaar hun goedkope grote beurt?

U als klant uit Wassenaar staat bij onze garage altijd centraal. Daarom meten wij voortdurend wat onze afnemers van ons vinden en kunt u online reviews invullen. De klantwaardering en service worden voor Garagebedrijf Pennock beiden gewaardeerd met een ruime 9.

Woont u dus in Wassenaar en heeft uw auto een goedkope grote beurt of APK keuring nodig? Kom naar Garagebedrijf Pennock in Den Haag! Gegarandeerd goed!

Het Garagebedrijf door de jaren heen

Door de jaren heen is er een hoop veranderd in en rond de auto, bijvoorbeeld de verplichte APK keuring en alle electronica die in de auto gekomen is. Al deze ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen doen wij al sinds 1987 en hebben ook daar het nodige zien veranderen.

Voor de toekomst staan er ook weer enige veranderingen op stapel zoals het verplicht gebruiken van uitleesapparatuur bij APK keuringen en het hebben van een remmen of platentestbank. Wij beschikken overigens over een remmentestbank.

Goedkope grote beurt Wassenaar

Goedkope grote beurt Wassenaar

Goedkope grote beurt Wassenaar? Kom langs!

Wilt u onze dienstverlening zelf ervaren? Kom langs in onze garage waar onze vakmensen werken aan auto’s maar altijd tijd vrij maken om u te helpen. Als u vanuit Wassenaar naar ons toe komt voor een APK keuring, kleine of grote beurt, zult u onze deskundigheid en klantvriendelijkheid zelf ondervinden. Van maandag tot vrijdag kunt u van 8 tot 5 binnen lopen. Bellen of mailen kan ook. We horen graag van u!

Wij hopen U in ons bedrijf te mogen verwelkomen als klant.

Testimonials

Onze missie

Ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen met uitleesapparatuur en het hebben van remmen of platentestbank.

Onze doelen

  • Servicegericht.

  • Vertrouwd gezicht, vertrouwd adres.

  • Betrouwbare vakman.

  • Duidelijke communicatie en meedenkend met klant

  • Prijsbewust

Ervaringen

Service- 9
Klantwaardering - 9
Van vader op zoon - 50 jaar
APK keuringen - 27 jaar