Garagebedrijf Pennock uit Den Haag doet uw goedkope grote beurt in Leidschendam

Goedkope grote beurt Leidschendam? Bij garagebedrijf Pennock in Den Haag bent u aan het goede adres voor een goedkope grote beurt. Voor klanten uit Leidschendam staat ons autobedrijf klaar met dé vakmannen in onderhoud en reparatie. Betrouwbaar, vakkundig en al sinds jaar en dag een familiebedrijf, in handen van de familie Pennock. Wist u dat klanten uit Leidschendam al meer dan 50 jaar bij ons terecht kunnen voor een goedkope grote beurt?

Goedkope grote beurt Leidschendam

Goedkope grote beurt Leidschendam

Garagebedrijf Pennock in Den Haag levert:

  • Betrouwbare vakmannen;
  • Prijsbewust en alleen onderhoud als het nodig is;
  • altijd een gratis APK bij een grote beurt;
  • veel ervaring, sinds 1987 met APK keuringen in Den Haag;
  • snelle service, zonder lange wachttijden.

Wij zien u graag in ons garagebedrijf vanuit Leidschendam voor een goedkope grote beurt voor alle type en merken auto. APK’s voeren wij uit voor voertuigen met maximaal 180 cm hoogte.

Hoe ervaren klanten uit Leidschendam hun goedkope grote beurt?

De klant staat bij ons altijd centraal. Daarom meten wij voortdurend wat onze afnemers van ons vinden. De klantwaardering en service worden beiden gewaardeerd met een ruime 9.

Het Garagebedrijf door de jaren heen

Goedkope grote beurt Leidschendam

Goedkope grote beurt Leidschendam

Door de jaren heen is er een hoop veranderd in en rond de auto, bijvoorbeeld de verplichte APK keuring en alle electronica die in de auto gekomen is. Al deze ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen doen wij al sinds 1987 en hebben ook daar het nodige zien veranderen.

Voor de toekomst staan er ook weer enige veranderingen op stapel zoals het verplicht gebruiken van uitleesapparatuur bij APK keuringen en het hebben van een remmen of platentestbank. Wij beschikken overigens over een remmentestbank.

Goedkope grote beurt Leidschendam? Vraag vandaag nog een prijsopgaaf

Wilt u onze service zelf ervaren? Vraag vandaag, ook vanuit Leidschendam, een prijsopgaaf voor een goedkope grote beurt wellicht in combinatie met een APK keuring. Belt u liever? Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 8.00 uur tot 17.00 uur geopend en bent u ook altijd welkom in onze werkplaats zodat wij meekijken bij uw auto.

Wij hopen U in ons bedrijf te mogen verwelkomen als klant.

Testimonials

Onze missie

Ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen met uitleesapparatuur en het hebben van remmen of platentestbank.

Onze doelen

  • Servicegericht.

  • Vertrouwd gezicht, vertrouwd adres.

  • Betrouwbare vakman.

  • Duidelijke communicatie en meedenkend met klant

  • Prijsbewust

Ervaringen

Service- 9
Klantwaardering - 9
Van vader op zoon - 50 jaar
APK keuringen - 27 jaar