Garagebedrijf Pennock uit Den Haag voor een goedkope grote beurt van uw auto

Goedkope grote beurt Den Haag? Bij garagebedrijf Pennock bent u aan het goede adres voor een goedkope grote beurt. In Den Haag beschikt dit autobedrijf over dé vakmannen in onderhoud en reparatie. Betrouwbaar, vakkundig en al sinds jaar en dag in handen van de familie Pennock. Gevestigd aan de Gaslaan te Den Haag, is het bedrijf overgegaan van vader op zoon, waardoor u al meer dan 50 jaar bij ons terecht kunt voor een goedkope grote beurt in Den Haag.

Bij garagebedrijf Pennock in Den Haag vindt u:

 • Service;
 • vertrouwd gezicht van een betrouwbare vakman;
 • goede prijs-kwaliteitverhouding;
 • altijd een gratis APK bij een grote beurt;
 • veel ervaring, sinds 1987 met APK keuringen in Den Haag;
 • snel, zonder lange wachttijden.
Goedkope grote beurt Den Haag

Goedkope grote beurt Den Haag

Wij zien u graag in ons garagebedrijf in Den Haag voor een goedkope grote beurt voor alle merken auto.

De ervaring van klanten uit Den Haag die een goedkope grote beurt wensen voor hun auto

De klant is degene die het bepaalt bij Garagebedrijf Pennock. Daarom meten wij continue met een kwaliteitsmeter wat onze klanten uit Den Haag van ons vinden. Wij worden zeer goed beoordeeld, waarbij onze service een 9,7 oplevert, en de prijs kwaliteitsverhouding een 9,5. Ook vindt onze klant, met een 9,3 de eerste indruk van ons garagebedrijf zeer positief.

Het Garagebedrijf door de jaren heen

Door de jaren heen is er een hoop veranderd in en rond de auto, bijvoorbeeld de verplichte APK keuring en alle electronica die in de auto gekomen is. Al deze ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen doen wij al sinds 1987 en hebben ook daar het nodige zien veranderen.

Voor de toekomst staan er ook weer enige veranderingen op stapel zoals het verplicht gebruiken van uitleesapparatuur bij APK keuringen en het hebben van een remmen of platentestbank. Wij beschikken overigens over een remmentestbank.

Goedkope grote beurt Den Haag

Goedkope grote beurt Den Haag

Goedkope grote beurt Den Haag? Vraag vandaag een offerte aan

Wilt u zelf de service van ons garagebedrijf ervaren? Vraag vandaag de prijs voor een APK keuring voor uw auto aan, wellicht in combinatie met een grote beurt. Want bij ons in Den Haag is de APK gratis bij de uitvoering van een grote beurt.

Wij hopen U in ons bedrijf te mogen verwelkomen als klant.

Testimonials

Onze missie

Ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen met uitleesapparatuur en het hebben van remmen of platentestbank.

Onze doelen

 • Servicegericht.

 • Vertrouwd gezicht, vertrouwd adres.

 • Betrouwbare vakman.

 • Duidelijke communicatie en meedenkend met klant

 • Prijsbewust

Ervaringen

Service- 9
Klantwaardering - 9
Van vader op zoon - 50 jaar
APK keuringen - 27 jaar