Goede en goedkope garage service in Rijswijk bij Garage Pennock!

Goedkope garage Rijswijk ? Garage Pennock in de buurt van Rijswijk is naast goedkoop vooral goed in onderhoud, reparatie, schadeherstel, bandenservice en onderdelen. Ons bedrijf is al ruim 50 jaar in de familie. Vanuit Den Haag helpen wij regelmatig klanten uit Rijswijk in onze garage. Goedkope service tegen het beste resultaat bij autowerkzaamheden.

Wist u dat u, bij garagebedrijf Pennock:

  • niet lang hoeft te wachten
  • u veel ervaring krijgt (sinds 1987 voeren wij keuringen uit)
  • u altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs krijgt
  • u een gratis APK krijgt bij een grote beurt
Goedkope garage Rijswijk

Goedkope garage Rijswijk

Garage Pennock is goedkoop voor klanten uit Rijswijk

Uw goedkope garage in Rijswijk is garage Pennock. Dat kan met een goede service. Onze klanten beoordelen ons zeer goed, gemiddeld met een 9,5. Onze service is een 9,7 en de prijs kwaliteitsverhouding waardeert men met een 9,5. Onze klant vindt de eerste indruk zeer goed, met een 9,3. Als u woonachtig bent in Rijswijk en zoekt naar een professionele goedkope garage die u met alle reparatie en onderhoud van alle merken auto kan helpen dan zien wij u graag bij Garagebedrijf Pennock.

Goedkope garage Rijswijk

Goedkope garage Rijswijk

Het Garagebedrijf door de jaren heen

Door de jaren heen is er een hoop veranderd in en rond de auto, bijvoorbeeld de verplichte APK keuring en alle electronica die in de auto gekomen is. Al deze ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen doen wij al sinds 1987 en hebben ook daar het nodige zien veranderen.

Voor de toekomst staan er ook weer enige veranderingen op stapel zoals het verplicht gebruiken van uitleesapparatuur bij APK keuringen en het hebben van een remmen of platentestbank. Wij beschikken overigens over een remmentestbank.

Vraag online een offerte bij goedkope garage Rijswijk Pennock

Wilt u zelf ervaren wat onze werkplaats voor u kan doen? U bent altijd welkom. Als u bijvoorbeeld een grote beurt combineert met een APK-keuring is de APK gratis. Bel of bezoek ons in Den Haag.

Wij hopen U in ons bedrijf te mogen verwelkomen als klant.

Testimonials

Onze missie

Ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen met uitleesapparatuur en het hebben van remmen of platentestbank.

Onze doelen

  • Servicegericht.

  • Vertrouwd gezicht, vertrouwd adres.

  • Betrouwbare vakman.

  • Duidelijke communicatie en meedenkend met klant

  • Prijsbewust

Ervaringen

Service- 9
Klantwaardering - 9
Van vader op zoon - 50 jaar
APK keuringen - 27 jaar