Onze Goedkope autogarage Den Haag regelt uw APK en Airco!

Goedkope autogarage Den Haag Pennock  is de juiste partij wanneer u in Den Haag een specialist zoekt op het gebied van auto onderhoud en reparatie. Wij kunnen uw airco op een professionele manier bijvullen of repareren. De garage is betrouwbaar, vakkundig en al sinds jaar en dag in handen van de familie Pennock. Wij zijn altijd gevestigd geweest aan de Gaslaan te Den Haag. Hierbij is het bedrijf overgegaan van vader op zoon, waardoor u al meer dan 50 jaar bij ons terecht kunt voor uw APK. Auto’s tot 180 cm hoogte kunnen wij, als APK keurmeester,  keuren. autogarage den haag

U bent welkom bij ons goedkope garagebedrijf Den Haag Pennock:

  • kunt u na afspraak, wachten op de keuring
  • krijgt u veel ervaring, sinds 1987 met APK keuringen in Den Haag
  • zijn er geen lange wachttijden
  • krijgt u een goede prijs-kwaliteitverhouding
  • krijgt u altijd een gratis APK bij een grote beurt

Als u vandaag nog een offerte aanvraagt dan zien wij u snel in de autogarage.

Als autogarage in Den Haag kunnen wij de airco van uw auto professioneel onder handen nemen

De klant is koning. Wij meten continu met een kwaliteitsmeter wat onze klanten van ons vinden. Wij worden zeer goed beoordeeld, gemiddeld met een 9,5. Onze service scoort een 9,7 en de prijs kwaliteitsverhouding vindt men een 9,5 waard. Ook vindt onze klant, met een 9,3  de eerste indruk zeer goed.

De heer Riez uit Den Haag was ook te spreken over zijn APK keuring: “De mensen zijn vriendelijk, de garage ziet er keurig uit en ze lopen net een tandje harder:  wat ik zeer op prijs stel is dat mijn onderhoudsboekjes ook netjes worden ingevuld. Top!!!!”

Als u daarom problemen heeft met uw airco dan bent u in Den Haag altijd welkom bij Autogarage Pennock welkom.

Aarzel niet een autogarage offerte aan te vragen

Wanneer u onze service zelf wilt ervaren dan kunt u direct een offerte aanvragen voor onze airco service. Als u liever belt dan zijn wij te bereiken op 070 3637550. Of bezoek ons garagebedrijf aan de Gaslaan 34-40 in Den Haag. Wij hopen u als autogarage Den Haag te mogen verwelkomen!

Over autogarage Pennock – Den Haag

Door de jaren heen is er een hoop veranderd in en rond de auto, bijvoorbeeld de verplichte APK keuring en alle electronica die in de auto gekomen is. Al deze ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen doen wij al sinds 1987 en hebben ook daar het nodige zien veranderen.

Voor de toekomst staan er ook weer enige veranderingen op stapel zoals het verplicht gebruiken van uitleesapparatuur bij APK keuringen en het hebben van een remmen of platentestbank. Wij beschikken overigens over een remmentestbank.

Wij hopen U in onze goedkope autogarage Den Haag te mogen verwelkomen als klant.

Wij hopen U in ons bedrijf te mogen verwelkomen als klant.

Testimonials

Onze missie

Ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen met uitleesapparatuur en het hebben van remmen of platentestbank.

Onze doelen

  • Servicegericht.

  • Vertrouwd gezicht, vertrouwd adres.

  • Betrouwbare vakman.

  • Duidelijke communicatie en meedenkend met klant

  • Prijsbewust

Ervaringen

Service- 9
Klantwaardering - 9
Van vader op zoon - 50 jaar
APK keuringen - 27 jaar