Een vertrouwd adres voor goedkope APK? Als u in Voorburg woont, komt u naar Garagebedrijf Pennock!

Goedkope APK Voorburg ? Een goede kwaliteit voor een scherpe, goedkope prijs. Voor APK in Voorburg gaat u naar Garagebedrijf Pennock in Den Haag. Guus Pennock, werkt als zoon in dit familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Als specialist in onderhoud en reparatie van alle automerken, zorgt Autobedrijf Pennock voor goedkope APK in Voorburg en omgeving.

Klanten noemen ons garagebedrijf:

  • Vakbekwaam
  • Ruime ervaring
  • Prima prijs
  • Transparant
  • Betrouwbaar
Goedkope APK Voorburg

Goedkope APK Voorburg

Wij voeren uitsluitend noodzakelijk onderhoud uit waardoor onze keuringsmeester voor de APK, goedkoop kan keuren. Vanuit Voorburg komen daarom vele klanten naar ons keuringsstation in Den Haag. Vraag zonder verplichting een prijsopgaaf aan en dan zien wij u snel.

Een goede kwaliteit met goedkope prijs voor APK voor klanten uit Voorburg!

Garagebedrijf Pennock wordt steeds weer zeer goed beoordeeld, namelijk met een 9,5. Deze klantenwaardering geeft u zekerheid betreffende onze kwaliteit. Woont u dus in Voorburg of een andere voorstad van Den Haag en heeft u een APK nodig voor elk type auto? Wij keuren auto’s tot een hoogte van 1.80 m en zien u graag!

Goedkope APK Voorburg

Goedkope APK Voorburg

Het Garagebedrijf door de jaren heen

Door de jaren heen is er een hoop veranderd in en rond de auto, bijvoorbeeld de verplichte APK keuring en alle electronica die in de auto gekomen is. Al deze ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen doen wij al sinds 1987 en hebben ook daar het nodige zien veranderen.

Voor de toekomst staan er ook weer enige veranderingen op stapel zoals het verplicht gebruiken van uitleesapparatuur bij APK keuringen en het hebben van een remmen of platentestbank. Wij beschikken overigens over een remmentestbank.

Goedkope APK Voorburg? Uw offerte via onze website!

Wilt u zelf ervaren wat onze werkplaats voor u kan doen? Vraag vrijblijvend een online prijsopgaaf aan voor een APK, wellicht in combinatie met een grote beurt. Als u een grote beurt afrekent is uw APK zelfs gratis. Bellen of langskomen op de Gaslaan 34-40 in Den Haag kan ook altijd. Wij kijken dan direct naar hetgeen wij voor u kunnen betekenen!

Wij hopen U in ons bedrijf te mogen verwelkomen als klant.

Testimonials

Onze missie

Ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen met uitleesapparatuur en het hebben van remmen of platentestbank.

Onze doelen

  • Servicegericht.

  • Vertrouwd gezicht, vertrouwd adres.

  • Betrouwbare vakman.

  • Duidelijke communicatie en meedenkend met klant

  • Prijsbewust

Ervaringen

Service- 9
Klantwaardering - 9
Van vader op zoon - 50 jaar
APK keuringen - 27 jaar