Autokeuring en goedkope APK Rijswijk

Goedkope APK Rijswijk? Voor reparatie, autokeuring, onderhoud en goedkope APK in Rijswijk, kunt u terecht bij Autobedrijf Pennock. Wij kijken uw auto na terwijl u wacht. Ons advies is eerlijk. Wij willen tevreden klanten en hebben er geen baat bij uw auto af te keuren aangezien eventuele reparaties niet bij ons uitgevoerd hoeven worden. Hierdoor geven wij altijd een eerlijk oordeel. Onze keurmeester doet de keuring altijd volgens de voorgeschreven regels. Als RDW erkend bedrijf worden wij steekproefsgewijs gecontroleerd. Hierdoor kunnen wij u altijd de kwaliteit van onze controles garanderen. Kom vanuit Rijswijk voor goedkope APK naar Garagebedrijf Pennock in Den Haag en ervaar de ouderwetse service in combinatie met de nieuwste technieken.

Goedkope APK Rijswijk

Goedkope APK Rijswijk

U als klant uit Rijswijk bent koning! Goedkope APK met service en kwaliteit

Meten is weten. Daarom meten wij steeds weer wat onze klanten uit onder andere Rijswijk vinden van onze goedkope APK. Men beoordeelt ons zeer goed, gemiddeld met een 9,5. De pluspunten die wij horen:

  • Transparant
  • Vakbekwaam
  • Prima prijs
  • Alleen noodzakelijk onderhoud
  • Betrouwbaar

Goedkope autogarage Den Haag

Het Garagebedrijf door de jaren heen

Door de jaren heen is er een hoop veranderd in en rond de auto, bijvoorbeeld de verplichte APK keuring en alle electronica die in de auto gekomen is. Al deze ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen doen wij al sinds 1987 en hebben ook daar het nodige zien veranderen.

Voor de toekomst staan er ook weer enige veranderingen op stapel zoals het verplicht gebruiken van uitleesapparatuur bij APK keuringen en het hebben van een remmen of platentestbank. Wij beschikken overigens over een remmentestbank.

Goedkope APK Rijswijk? Contacteer ons direct

Wilt u graag meer informatie over de APK autokeuring? Of heeft u interesse in auto onderhoud of reparatie? Kom gerust eens langs of neem telefonisch contact met ons op. Voor de autokeuring hoeft u geen afspraak te maken, want wij helpen u direct!

Wij hopen U in ons bedrijf te mogen verwelkomen als klant.

Testimonials

Onze missie

Ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen met uitleesapparatuur en het hebben van remmen of platentestbank.

Onze doelen

  • Servicegericht.

  • Vertrouwd gezicht, vertrouwd adres.

  • Betrouwbare vakman.

  • Duidelijke communicatie en meedenkend met klant

  • Prijsbewust

Ervaringen

Service- 9
Klantwaardering - 9
Van vader op zoon - 50 jaar
APK keuringen - 27 jaar