Snel een goedkope APK nodig in Leidschendam?

Goedkope apk Leidschendam? U bent aan het goede adres bij garagebedrijf Pennock. Bent u in Leidschendam op zoek naar een autobedrijf voor goedkope APK? Pennock is een fullservice autobedrijf en specialist in onderhoud en reparatie. Deskundig, degelijk en al sinds jaren in handen van de familie Pennock komen klanten uit de wijde omgeving Den Haag, zoals uit Leidschendam. Goedkope APK levert onze APK keurmeester voor auto’s van alle merken tot 180 cm hoogte.

goedkope apk Leidschendam

goedkope apk Leidschendam

Garage Pennock is al meer dan 50 jaar een vertrouwd adres. Ook in Leidschendam willen wij graag uw auto van een goedkope APK voorzien of een grote of kleine beurt. Wij staan graag voor u klaar.

Bij garagebedrijf Pennock

  • krijgt u, ook als u woonachtig bent in Leidschendam, altijd een gratis APK bij een grote beurt;
  • kunt u na afspraak, wachten op de APK keuring;
  • krijgt u een goede prijs-kwaliteitverhouding
  • zijn er geen lange wachttijden;
goedkope apk Leidschendam

goedkope apk Leidschendam

Hoe ervaren klanten uit Leidschendam hun goedkope APK?

De klant is bij ons altijd het belangrijkste. Daarom meten wij voortdurend wat onze afnemers vinden. Men waardeert ons erg hoog, gemiddeld met een 9,5. Onze service scoort een 9,7 en de prijs kwaliteitsverhouding vindt men een 9,5 waard.

De heer Pieters uit Leidschendam was zeer te spreken over zijn goedkope APK: “De ouderwetse service in combinatie met moderne technieken en de vriendelijke mensen, zorgen ervoor dat ik terug kom. Alles klopt, een aanrader!”

Het Garagebedrijf door de jaren heen

Door de jaren heen is er een hoop veranderd in en rond de auto, bijvoorbeeld de verplichte APK keuring en alle electronica die in de auto gekomen is. Al deze ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen doen wij al sinds 1987 en hebben ook daar het nodige zien veranderen.

Voor de toekomst staan er ook weer enige veranderingen op stapel zoals het verplicht gebruiken van uitleesapparatuur bij APK keuringen en het hebben van een remmen of platentestbank. Wij beschikken overigens over een remmentestbank.

Goedkope apk Leidschendam? Vraag vandaag een prijsopgaaf

Wilt u onze service zelf ervaren? Vraag vandaag, ook vanuit Leidschendam, een online prijs aan voor een APK, wellicht in combinatie met een grote beurt. Hierdoor is uw APK zelfs gratis. U kunt ons ook bezoeken aan de Gaslaan 34-40 in Den Haag, dan ziet u direct onze fullservice garage.

Wij hopen U in ons bedrijf te mogen verwelkomen als klant.

Testimonials

Onze missie

Ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen met uitleesapparatuur en het hebben van remmen of platentestbank.

Onze doelen

  • Servicegericht.

  • Vertrouwd gezicht, vertrouwd adres.

  • Betrouwbare vakman.

  • Duidelijke communicatie en meedenkend met klant

  • Prijsbewust

Ervaringen

Service- 9
Klantwaardering - 9
Van vader op zoon - 50 jaar
APK keuringen - 27 jaar