Goedkope APK keuring in Wassenaar? Garage Pennock!

Goedkope apk keuring Wassenaar ? Garagebedrijf Pennock in Den Haag is het juiste contact voor een goedkope APK keuring. Ook klanten uit Wassenaar bezoeken regelmatig ons APK keuringsstation om uitstekende prijs – kwaliteit verhouding. Deze vaste klanten vertellen dat verder zodat meer autobezitters uit Wassenaar voor de goedkope APK keuring voor alle merken auto’s (tot 180 cm hoogte) naar Den Haag komen. Onze eigen APK keurmeester is vakbekwaam, werkt transparant en keurt met uitvoering van alle APK regels en keuringseisen.

Kom voor uw APK check naar Garage Pennock, op slechts een aantal kilometer vanaf Wassenaar! De goedkope APK keuring is volledig gratis bij het uitvoeren van een grote beurt.

Goedkope apk keuring Wassenaar

Goedkope apk keuring Wassenaar

Guus Pennock is een betrouwbare vakman bij goedkope APK keuring voor klanten uit Wassenaar

Een vaste klant uit Wassenaar over zijn APK keuring: “Voor goedkope reparatie, onderhoud en de APK kom ik al jaren bij Guus Pennock. Uiterst vakkundig, betrouwbaar en met scherpe prijzen, rij je met een gerust hart weg.”

Goedkope apk keuring Wassenaar

Goedkope apk keuring Wassenaar

Onze vaste klanten werven andere klanten, zowel persoonlijk als online. De online klantbeoordelingen staan gemiddeld op een 9,5. Daarnaast scoren wij hoog op:

  • Service (9,7)
  • Prijs kwaliteit (9,5)
  • Eerste indruk (9,3)

Het Garagebedrijf door de jaren heen

Door de jaren heen is er een hoop veranderd in en rond de auto, bijvoorbeeld de verplichte APK keuring en alle electronica die in de auto gekomen is. Al deze ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen doen wij al sinds 1987 en hebben ook daar het nodige zien veranderen.

Voor de toekomst staan er ook weer enige veranderingen op stapel zoals het verplicht gebruiken van uitleesapparatuur bij APK keuringen en het hebben van een remmen of platentestbank. Wij beschikken overigens over een remmentestbank.

Goedkope apk keuring Wassenaar? Bel of mail!

Wilt u onze autoservice zelf ervaren? In economisch zware tijden hoeft de APK keuring voor uw auto niet duur te zijn. Die is zelfs gratis in combinatie met een grote beurt. Voor die APK autokeuring hoeft u zelfs geen afspraak te maken. Kom langs bij Guus Pennock en wij helpen direct!

Wij hopen U in ons bedrijf te mogen verwelkomen als klant.

Testimonials

Onze missie

Ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen met uitleesapparatuur en het hebben van remmen of platentestbank.

Onze doelen

  • Servicegericht.

  • Vertrouwd gezicht, vertrouwd adres.

  • Betrouwbare vakman.

  • Duidelijke communicatie en meedenkend met klant

  • Prijsbewust

Ervaringen

Service- 9
Klantwaardering - 9
Van vader op zoon - 50 jaar
APK keuringen - 27 jaar