Goedkope APK keuring in Rijswijk? Kom naar garage Pennock!

Goedkope apk keuring Rijswijk? Garagebedrijf Pennock in Den Haag is het juiste contact voor een goedkope APK keuring. Klanten uit Rijswijk bezoeken ons APK keuringsstation om de voordelige prijzen en de geleverde kwaliteit. Deze klanten zeggen dat voort zodat meer autobezitters uit Rijswijk voor de goedkope APK keuring voor alle merken auto’s (tot 180 cm hoogte) naar Den Haag komen. Onze eigen APK keurmeester keurt met uitvoering van alle APK regels en keuringseisen.

Kom voor uw APK check naar Den Haag, slechts kilometers verwijderd van Rijswijk! De goedkope APK keuring is bij garagebedrijf Pennock al jarenlang volledig gratis als u een grote beurt laat uitvoeren.

Goedkope apk keuring Rijswijk

Goedkope apk keuring Rijswijk

Aanbevolen voor klanten uit Rijswijk: goedkope APK keuring bij Garage Pennock

Onze vaste klanten werven andere klanten, zowel face-to-face als online. De online klantbeoordelingen staan gemiddeld op een 9,5. Daarnaast scoren wij enorm hoog op:

  • Service: 9,7
  • Prijs kwaliteitsverhouding: 9,5
  • Eerste indruk: 9,3

Een vaste klant uit Rijswijk over zijn APK keuring: “Voor goedkope reparatie en de APK kom ik 20 jaar bij garage Pennock. De garage ziet er keurig uit en de mensen zijn vriendelijk. In het verleden weleens een zijsprong gemaakt door een leuke aanbieding van een andere garage, maar had daar direct spijt van.

Goedkope apk keuring Rijswijk

Goedkope apk keuring Rijswijk

Het Garagebedrijf door de jaren heen

Door de jaren heen is er een hoop veranderd in en rond de auto, bijvoorbeeld de verplichte APK keuring en alle electronica die in de auto gekomen is. Al deze ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen doen wij al sinds 1987 en hebben ook daar het nodige zien veranderen.

Voor de toekomst staan er ook weer enige veranderingen op stapel zoals het verplicht gebruiken van uitleesapparatuur bij APK keuringen en het hebben van een remmen of platentestbank. Wij beschikken overigens over een remmentestbank.

Goedkope apk keuring Rijswijk? Bel of mail!

Wilt u onze autoservice zelf ervaren? Vraag vandaag de prijs voor een APK keuring voor uw auto. Die is altijd gratis in combinatie met een grote beurt. Voor de APK autokeuring hoeft u geen afspraak te maken. Kom langs en wij helpen direct!

Wij hopen U in ons bedrijf te mogen verwelkomen als klant.

Testimonials

Onze missie

Ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen met uitleesapparatuur en het hebben van remmen of platentestbank.

Onze doelen

  • Servicegericht.

  • Vertrouwd gezicht, vertrouwd adres.

  • Betrouwbare vakman.

  • Duidelijke communicatie en meedenkend met klant

  • Prijsbewust

Ervaringen

Service- 9
Klantwaardering - 9
Van vader op zoon - 50 jaar
APK keuringen - 27 jaar