Goedkope APK-keuring in Leidschendam? Autogarage Pennock!

Goedkope apk-keuring Leidschendam ? Garagebedrijf Pennock in Den Haag is het juiste adres voor een goedkope APK-keuring. Voor klanten uit Leidschendam is dit autobedrijf hét APK-keuringsstation in de regio met voordelige prijzen voor alle merken auto.

De familie Pennock voert al meer dan 50 jaar goedkope APK-keuringen uit. Men komt uit Leidschendam met alle type auto’s tot 180 cm hoogte. Deze kan onze APK-keurmeester keuren met uitvoering van alle APK-regels en keuringseisen.

Kom voor de beste prijs voor uw APK-check naar Den Haag, slechts kilometers verwijderd van Leidschendam! De goedkope APK-keuring is bij garagebedrijf Pennock volledig gratis als u een grote beurt laat uitvoeren.

Goedkope apk-keuring Leidschendam

Goedkope apk-keuring Leidschendam

Tevreden klanten uit Leidschendam komen terug voor goedkope APK keuring

Garagebedrijf Pennock meet constant de kwaliteit, zowel in de garage als online. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld zeer goed met een 9,5. Daarnaast scoren wij hoog op:

  • Service: 9,7
  • Prijs kwaliteitsverhouding: 9,5
  • Eerste indruk: 9,3
Goedkope apk-keuring Leidschendam

Goedkope apk-keuring Leidschendam

Een vaste klant uit Leidschendam over zijn APK keuring: “Voor goedkope reparatie en onderhoud kom ik al 20 jaar in deze garage. In het verleden weleens een zijsprong gemaakt door een leuke aanbieding, maar had daar direct spijt van. De garage ziet er keurig uit en de mensen zijn vriendelijk.

Het Garagebedrijf door de jaren heen

Door de jaren heen is er een hoop veranderd in en rond de auto, bijvoorbeeld de verplichte APK keuring en alle electronica die in de auto gekomen is. Al deze ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen doen wij al sinds 1987 en hebben ook daar het nodige zien veranderen.

Voor de toekomst staan er ook weer enige veranderingen op stapel zoals het verplicht gebruiken van uitleesapparatuur bij APK keuringen en het hebben van een remmen of platentestbank. Wij beschikken overigens over een remmentestbank.

Goedkope apk-keuring Leidschendam of onderhoud? Bel of kom langs!

Wilt u onze autoservice zelf ervaren? Kom langs en vraag vandaag de prijs voor een APK keuring. Die is altijd gratis in combinatie met een grote beurt. Voor uitsluitend een APK autokeuring hoeft u geen afspraak te maken. Als u langs komt helpen wij direct!

Wij hopen U in ons bedrijf te mogen verwelkomen als klant.

Testimonials

Onze missie

Ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen met uitleesapparatuur en het hebben van remmen of platentestbank.

Onze doelen

  • Servicegericht.

  • Vertrouwd gezicht, vertrouwd adres.

  • Betrouwbare vakman.

  • Duidelijke communicatie en meedenkend met klant

  • Prijsbewust

Ervaringen

Service- 9
Klantwaardering - 9
Van vader op zoon - 50 jaar
APK keuringen - 27 jaar