Goedkope APK-keuring Den Haag nodig? Neem contact op met autogarage Pennock!

Goedkope apk-keuring Den Haag? Garagebedrijf Pennock is het juiste adres voor een goedkope APK-keuring. In Den Haag is dit autobedrijf een APK-keuringsstation met scherpe prijzen voor alle merken auto voor onderhoud en reparatie. Betrouwbaar, vakkundig en al sinds jaar en dag een familiebedrijf.

De familie Pennock uit Den Haag voert al meer dan 50 jaar goedkope APK-keuringen uit. Auto’s tot 180 cm hoogte kan onze APK-keurmeester keuren. Daarbij voldoet hij aan alle APK-regels en keuringseisen. Kom voor de beste deal voor elke APK-check naar Den Haag! De goedkope APK-keuring is zelfs volledig gratis bij het laten uitvoeren van een grote beurt.

Goedkope apk-keuring Den Haag

Goedkope apk-keuring Den Haag

Klanten komen terug na goedkope APK-keuring in Den Haag

Garagebedrijf Pennock meet continue de kwaliteit. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld zeer goed met een 9,5. Daarnaast scoren wij hoog op:

  • Service: 9,7
  • Prijs kwaliteitsverhouding: 9,5
  • Eerste indruk: 9,3

Een vaste klant uit Den Haag over zijn APK-keuring: “Naast goedkope reparatie en onderhoud, zijn de mensen van garagebedrijf Pennock erg vriendelijk. De garage ziet er keurig uit en mijn onderhoudsboekjes worden netjes ingevuld. Bovendien krijg ik bericht rond de APK-vervaldatum. Superfijn!”

Goedkope apk-keuring Den Haag

Goedkope apk-keuring Den Haag

Het Garagebedrijf door de jaren heen

Door de jaren heen is er een hoop veranderd in en rond de auto, bijvoorbeeld de verplichte APK keuring en alle electronica die in de auto gekomen is. Al deze ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen doen wij al sinds 1987 en hebben ook daar het nodige zien veranderen.

Voor de toekomst staan er ook weer enige veranderingen op stapel zoals het verplicht gebruiken van uitleesapparatuur bij APK keuringen en het hebben van een remmen of platentestbank. Wij beschikken overigens over een remmentestbank.

APK verlopen? Vraag een offerte

Wilt u onze service en goedkope tarieven zelf ervaren? Vraag vandaag de prijs voor een APK keuring. Die is zelfs gratis in combinatie met een grote beurt. Bel of kom langs aan de Gaslaan 34-40 in Den Haag. Voor de APK-autokeuring hoeft u geen afspraak te maken. Kom langs en wij helpen u meteen!

Wij hopen U in ons bedrijf te mogen verwelkomen als klant.

Testimonials

Onze missie

Ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen met uitleesapparatuur en het hebben van remmen of platentestbank.

Onze doelen

  • Servicegericht.

  • Vertrouwd gezicht, vertrouwd adres.

  • Betrouwbare vakman.

  • Duidelijke communicatie en meedenkend met klant

  • Prijsbewust

Ervaringen

Service- 9
Klantwaardering - 9
Van vader op zoon - 50 jaar
APK keuringen - 27 jaar