Garagebedrijf Pennock voor een goedkope apk Den Haag

Goedkope apk Den Haag ? Garagebedrijf Pennock is het juiste adres voor een goedkope APK. In Den Haag is dit autobedrijf een APK-keuringsstation met vaste scherpe prijzen voor onderhoud en reparatie. Betrouwbaar, vakkundig en al sinds jaar en dag in handen van de familie Pennock. Gevestigd aan de Gaslaan te Den Haag voeren wij de goedkope APK al meer dan 50 jaar uit, want het bedrijf is overgegaan van vader op zoon.

Auto’s tot 180 cm hoogte kunnen wij, als APK-keurmeester die voldoet aan alle APK-regels en keuringseisen, vakbekwaam keuren. Kom voor de beste deal voor elke APK-check naar Den Haag! De goedkope APK is zelfs geheel gratis bij een grote beurt.

En hoe ervaren onze klanten hun goedkope APK in Den Haag?

De klant is koning. Daarom meten wij continue met een kwaliteitsmeter wat onze klanten van ons vinden. De beoordeling:

  • Zeer goed, gemiddeld met een 9,5
  • Service scoort een 9,7
  • Prijs kwaliteitsverhouding 9,5
  • Eerste indruk 9,3

Een willekeurige klant uit Den Haag over zijn APK-keuring: “Naast goedkoop, zijn de mensen vriendelijk, ziet de garage er keurig uit en lopen ze net een tandje harder. Ook mijn onderhoudsboekjes worden netjes ingevuld en ik krijg bericht rond de APK-vervaldatum. Top!!!!”

Het Garagebedrijf door de jaren heen

Door de jaren heen is er een hoop veranderd in en rond de auto, bijvoorbeeld de verplichte APK keuring en alle electronica die in de auto gekomen is. Al deze ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen doen wij al sinds 1987 en hebben ook daar het nodige zien veranderen.

Voor de toekomst staan er ook weer enige veranderingen op stapel zoals het verplicht gebruiken van uitleesapparatuur bij APK keuringen en het hebben van een remmen of platentestbank. Wij beschikken overigens over een remmentestbank.

Vraag vandaag een offerte aan

Wilt u onze service zelf ervaren? Vraag vandaag de prijs voor een APK-keuring, wellicht in combinatie met een grote beurt. Hierdoor is uw APK gratis. Bel of kom langs aan de Gaslaan 34-40 in Den Haag.

Wij hopen U in ons bedrijf te mogen verwelkomen als klant.

Testimonials

Onze missie

Ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen met uitleesapparatuur en het hebben van remmen of platentestbank.

Onze doelen

  • Servicegericht.

  • Vertrouwd gezicht, vertrouwd adres.

  • Betrouwbare vakman.

  • Duidelijke communicatie en meedenkend met klant

  • Prijsbewust

Ervaringen

Service- 9
Klantwaardering - 9
Van vader op zoon - 50 jaar
APK keuringen - 27 jaar