Distributieriem vervangen Den HaagEr zitten meerdere onderdelen in de motor van een auto die perfect synchroon moeten lopen om te werken. Om te garanderen dat ze altijd netjes samenlopen zijn deze onderdelen verbonden met een getande riem. Deze distributieriem is essentieel en moet regelmatig worden vervangen bij ons in Den Haag. Een verouderde riem loopt het risico te breken en zorgt bovendien voor een hoger brandstofverbruik voor lagere prestaties. Daarnaast verhoogt het de kans op schade aan de motor zelf, wat voor peperdure reparaties zorgt. Gelukkig is uw distributieriem vervangen iets waar we hier in Den Haag al vele jaren ervaring mee hebben.

Uw distributieriem laten vervangen in Den Haag

Het is al een hele klus om bij deze riem te komen. Bij veel auto’s zit hij begraven diep binnen de motor en zijn er meerdere uren nodig. Gelukkig hebben wij vele jaren ervaring in het distributieriem vervangen hier in Den Haag. U kan weer vele kilometers door met een strakke nieuwe riem voor uw auto.

Hoe veel kilometers hangt af van meerdere factoren. Als eerste uiteraard het merk en model auto waar u in rijdt. Niet ieder merk hecht even veel waarde aan een distributieriem die niet vaak hoeft te worden vervangen voor u in Den Haag. In het boekje van uw auto of de onderhoudsschema’s waar we toegang tot hebben staat vermeld hoeveel kilometers de richtlijn is. We gebruiken hier de term richtlijn omdat uw rijstijl en leeftijd van de oude riem ook meespelen. Als u maar weinig rijdt is het vaak aan te raden de distributieriem te vervangen hier in Den Haag voor het aangegeven aantal kilometers is bereikt. Dit omdat de riem met de jaren langzaam uitdroogt en daarmee sneller verslijt. Ook zal de slijtage toenemen als de motor vaak moet optrekken. Veel binnen de stad rijden zal hiervoor zorgen.

Wanneer uw distributieriem wordt vervangen hier in Den Haag is het doorgaans aan te raden de auto gelijk een grote beurt te geven. We nemen dan alle onderdelen van de auto intensief onder de loep en repareren waar nodig. Bij deze grote beurt krijgt u ook een gratis APK.

Auto Pennock, voor al uw onderhoud, ongeacht het merk auto

Wij draaien al 50 jaar goede zaken met het onderhouden van auto’s. Wij voorzien u zonder problemen van een APK en houden uw auto goed draaiend. Zo kan u zonder zorgen de weg op en hoeft u niet bang te zijn dat u motorpech krijgt. Het is uiteraard nooit 100% te voorkomen, maar met onze hulp weet u zeker dat u veilig de weg op kan. Neem snel contact op en leer meer over de diensten die wij kunnen bieden op het gebeid van onderhoud en preventie.

Wij hopen U in ons bedrijf te mogen verwelkomen als klant.

Testimonials

Onze missie

Ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen met uitleesapparatuur en het hebben van remmen of platentestbank.

Onze doelen

  • Servicegericht.

  • Vertrouwd gezicht, vertrouwd adres.

  • Betrouwbare vakman.

  • Duidelijke communicatie en meedenkend met klant

  • Prijsbewust

Ervaringen

Service- 9
Klantwaardering - 9
Van vader op zoon - 50 jaar
APK keuringen - 27 jaar