Autobedrijf Den HaagVoor onderhoud groot en klein zit u bij Auto Pennock goed. Dit autobedrijf in Den Haag richt zich al 50 jaar op onderhoud van uw auto. Wij zijn bekend met nagenoeg alle merken en gaan hier grondig aan de slag om uw auto probleemloos te houden. We kijken goed of er potentiële mankementen op de loer liggen binnen uw voertuig. We vervangen echter geen onderdelen waarvoor dit niet noodzakelijk is. U zal bij dit autobedrijf in Den Haag nooit te veel betalen door onnodige reparaties. Plant u een grote beurt voor uw auto, dan doen wij daar gratis een APK voor u bij. Zo houdt u uw voertuig in goede conditie en hoeft u zich geen zorgen te maken over het inplannen van een aparte keuring.

Al 50 jaar een autobedrijf in Den Haag waar u op kan rekenen

Met een lange geschiedenis in het onderhouden van auto’s hebben we veel kennis opgedaan. Deze wordt van vader op zoon doorgegeven en geeft u het vertrouwen dat een autobedrijf als het onze in Den Haag nodig heeft. U weet zeker dat een auto die door ons wordt onderhouden in goede handen is. Naast een stevige basis houden wij onze kennis ook scherp door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Zo hebben we al een aantal nieuwe technieken in huis voor het uitvoeren van een APK. Ook moderne hybride en elektrische auto’s zijn voor ons geen enkel probleem.

Voor de APK keuring kan u bij dit autobedrijf in Den Haag terecht voor zowel standaard als dieselauto’s. Vrijwel ieder merk kunnen wij mee uit de voeten. De limiet is alleen in de hoogte, waar wij u tot een hoogte van 180 cm verder kunnen helpen. Wanneer u de keuring met ons inplant kan er ook een mogelijkheid geregeld worden voor u om op de keuring te wachten. Dit duurt doorgaans een half uurtje. Let wel dat het mogelijk is dat de auto wordt geselecteerd voor een willekeurige steekproef van het RDW. In dit geval moet uw voertuig nog minstens 90 minuten langer blijven staan terwijl onze keuring wordt gekeurd. Wij hebben al deze steekproeven altijd glansrijk doorstaan.

Auto Pennock, vakmanschap en snelheid voor een goede prijs

Ons autobedrijf in Den Haag is al 50 jaar een begrip in de buurt. Met professionele monteurs en ervaring met vrijwel ieder merk auto hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij houden uw auto in topconditie zodat u nog vele jaren probleemloos kan rijden. Met regelmatig onderhoud voorkomt u dure reparaties en ongelukken. Auto Pennock biedt u dit onderhoud voor een aantrekkelijke prijs en verzekerd u met jaren ervaring van een hoge kwaliteit. Neem snel contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor uw auto.

Wij hopen U in ons bedrijf te mogen verwelkomen als klant.

Testimonials

Onze missie

Ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen met uitleesapparatuur en het hebben van remmen of platentestbank.

Onze doelen

  • Servicegericht.

  • Vertrouwd gezicht, vertrouwd adres.

  • Betrouwbare vakman.

  • Duidelijke communicatie en meedenkend met klant

  • Prijsbewust

Ervaringen

Service- 9
Klantwaardering - 9
Van vader op zoon - 50 jaar
APK keuringen - 27 jaar