Woont u in Rijswijk of Leidschendam? En snel een APK keuring nodig?

Bij garagebedrijf Pennock in Den Haag moet u zijn. In Den Haag en omgeving is dit autobedrijf de specialist in onderhoud en reparatie. Als familiebedrijf zijn wij betrouwbaar en vakkundig. Van vader op zoon overgegaan, kunt u al ruim 50 jaar bij ons terecht voor een APK keuring of grote beurt. In Leidschendam en Rijswijk hebben wij ook zeer veel tevreden klanten.

Garagebedrijf Pennock in Den Haag omdat:

  • u, ook bij een keuring, kunt wachten tot uw auto klaar is;
  • u een goede prijs-kwaliteit krijgt;
  • u altijd een gratis APK bij een grote beurt krijgt;
  • wij veel ervaring hebben met APK keuringen.

Vraagt u vandaag nog een offerte aan? Graag! Dan zien wij u snel.

De klant uit Leidschendam of Rijswijk is bij ons koning

Omdat uw APK keuring een belangrijke keuring is en wij u ervan willen overtuigen dat wij die als beste kunnen uitvoeren, meten wij continue wat onze klanten van ons vinden. Wij worden zeer goed beoordeeld, gemiddeld met een 9,5. Onze service scoort een 9,7 en de prijs kwaliteitsverhouding vindt men een 9,5 waard. Ook vindt onze klant, met een 9,3 de eerste indruk zeer goed.

De heer Riez uit Den Haag was ook te spreken over zijn APK keuring: “De mensen zijn vriendelijk, de garage ziet er keurig uit en ze lopen net een tandje harder: wat ik zeer op prijs stel is dat mijn onderhoudsboekjes ook netjes worden ingevuld. Top!!!!”

Vraag vandaag een offerte aan

Onze service zelf ervaren? Vraag vandaag een offerte aan, ook vanuit Rijswijk en Leidschendam, voor een APK keuring, wellicht in combinatie met een grote beurt. Hierdoor is uw APK zelfs gratis. Belt u liever? Ons telefoonnummer is 070 3637550. Of bezoek ons garagebedrijf aan de Gaslaan 34-40 in Den Haag. Graag tot ziens!

Wij hopen U in ons bedrijf te mogen verwelkomen als klant.

Testimonials

Onze missie

Ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen met uitleesapparatuur en het hebben van remmen of platentestbank.

Onze doelen

  • Servicegericht.

  • Vertrouwd gezicht, vertrouwd adres.

  • Betrouwbare vakman.

  • Duidelijke communicatie en meedenkend met klant

  • Prijsbewust

Ervaringen

Service- 9
Klantwaardering - 9
Van vader op zoon - 50 jaar
APK keuringen - 27 jaar