APK keuring Den HaagVoor uw auto is het essentieel om een geldige keuring te hebben. U mag zonder een geldige APK keuring de weg niet eens op hier in Den Haag. Ook in de rest van het land trouwens. Wanneer uw auto ongekeurd is kan u alleen nog maar de weg op om uw auto te laten herkeuren. Bij Auto Pennock regelen we netjes een APK keuring voor uw voertuig hier in Den Haag. Met 25 jaar ervaring in het keuren van auto’s zorgen we voor een grondige aanpak. Ook andere onderhoudswerkzaamheden nemen wij graag voor u onder handen. We kunnen uw auto voorzien van een kleine of een grote beurt en kijken dan ook meteen naar veelvoorkomende slijtage.

Al ruim 25 uw stop voor een APK keuring in Den Haag

Deze slijtage is vaak te vinden bij de uitlaat en accu. Mettertijd kan een uitlaat beschadigd raken en een accu verliest over de jaren geleidelijk vermogen net als bij uw mobieltje. Ook de vloeistoffen in uw auto worden in de loop der jaren langzaam vervuild en werken daarmee minder goed. Dit soort problemen kan u het best eens per jaar laten inspecteren en waar nodig verhelpen. Bij Auto Pennock kan u al 50 jaar terecht voor dit onderhoud. Bij een grote beurt geven we uw auto ook gelijk een gratis APK keuring hier in Den Haag.

Voor deze APK keuring in Den Haag kunnen wij aan de slag met voertuigen tot 180 cm hoog. Daarnaast nemen wij ook zonder moeite diesel voertuigen onder handen. Wanneer u de keuring op afspraak maakt, kan u wachten terwijl wij voor u aan de slag gaan. De gemiddelde APK keuring duurt hier in Den Haag ongeveer een half uurtje. Het is hier wel mogelijk dat het RDW de auto selecteert voor een steekproef. Hier moet de auto nog minstens 90 minuten langer blijven staan terwijl de keuring wordt gecontroleerd. Deze steekproeven zijn willekeurig en kunnen wij niet voor u voorspellen. Houd hier rekening mee als u de auto kort na de APK keuring hier in Den Haag nodig heeft.

Auto Pennock, uw autospecialist voor klein en groot onderhoud

Wij werken al sinds 1989 om uw auto van een goede APK keuring te voorzien hier in Den Haag. Onze kennis wordt van vader op zoon overgedragen en blijft altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. We hebben geavanceerde apparatuur om alle elementen van de keuring zo goed mogelijk af te ronden. Met uitzonderlijk goede kwaliteit zorgen wij ervoor dat uw auto als een zonnetje blijft draaien. Wilt u meer weten of een afspraak inplannen? Neem dan binnenkort contact op met Auto Pennock en leer hoe wij u van dienst kunnen zijn voor onderhoud en APK.

Wij hopen U in ons bedrijf te mogen verwelkomen als klant.

Testimonials

Onze missie

Ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen met uitleesapparatuur en het hebben van remmen of platentestbank.

Onze doelen

  • Servicegericht.

  • Vertrouwd gezicht, vertrouwd adres.

  • Betrouwbare vakman.

  • Duidelijke communicatie en meedenkend met klant

  • Prijsbewust

Ervaringen

Service- 9
Klantwaardering - 9
Van vader op zoon - 50 jaar
APK keuringen - 27 jaar