GARAGEBEDRIJF PENNOCK – DEN HAAG

Garagebedrijf Pennock Onderhoud Reparatie Garage platentest remmentest Den Haag
Garagebedrijf Pennock op de Gaslaan, Den Haag

Ons bedrijf bestaat ruim 50 jaar en is overgegaan van vader op zoon. Al deze tijd zijn wij gevestigd aan de Gaslaan te Den Haag. In het begin alleen op nr 40 en na een kleine uitbreiding ook in het pand ernaast op nr 34.

Het Garagebedrijf door de jaren heen

Door de jaren heen is er een hoop veranderd in en rond de auto, bijvoorbeeld de verplichte APK keuring en alle electronica die in de auto gekomen is. Al deze ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen doen wij al sinds 1987 en hebben ook daar het nodige zien veranderen.

Voor de toekomst staan er ook weer enige veranderingen op stapel zoals het verplicht gebruiken van uitleesapparatuur bij APK keuringen en het hebben van een remmen of platentestbank. Wij beschikken overigens over een remmentestbank.

Wij hopen U in ons bedrijf te mogen verwelkomen als klant.

Testimonials

 • Een vertrouwd adres
  Ik kom misschien al 20 jaar in deze garage. Ik heb ik het verleden wel eens een zijsprongetje gemaakt (een leuke aanbieding van een andere garage), maar heb daar altijd spijt van gekregen. Lees verder>>

  9,7Schermafbeelding 2015-06-05 om 00.04.31

  Sytske

Onze missie

Ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. APK keuringen met uitleesapparatuur en het hebben van remmen of platentestbank.

Onze doelen

 • Servicegericht.

 • Vertrouwd gezicht, vertrouwd adres.

 • Betrouwbare vakman.

 • Duidelijke communicatie en meedenkend met klant

 • Prijsbewust

Ervaringen

Service- 9
Klantwaardering - 9
Van vader op zoon - 40 jaar
APK keuringen - 27 jaar